Human Anatomy and Physiology – part two

Human Anatomy and Physiology – part two

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Other GameZa 0

Human Anatomy and Physiology – part two

GAME INFO
This is a quiz of human anatomy and human physiology. The quiz has 10 questions with four answers where only one is correct. This is the second part of this quiz. So test yourself how much you know about human anatomy and physiology. Ky eshte nje kuiz nga anatomia e njeriut dhe fiziologjia e njeriut. Kuizi ka 10 pyetje me nga kater pergjigje ku vetem njera eshte e sakte. Kjo eshte pjesa e dyte e ketij kuizi. Pra testoni veten se sa dini rreth anatomise dhe fiziologjise se njeriut. Answer the questions in this quiz show Pergjigjuni ne pyetjet qe shfaqen ne kete kuiz.human physiology online quizzes, human physiology test, human physiology questions and answers, human physiology quizzes, human physiology quiz questions, human physiology exams, human anatomy quiz, human anatomy quiz questions and answers, human muscle anatomy quiz, human anatomy bones quiz, human anatomy trivia, human anatomy quiz questions, human anatomy test, human anatomy quiz for kids, human anatomy quiz game, human body quiz, kuize fiziologjia e njeriut online, test i njeriut fiziologjia, fiziologjia e njeriut pyetje dhe përgjigje, kuize fiziologjia e njeriut, pyetje quiz fiziologjia e njeriut, provimet fiziologjia e njeriut, quiz Anatomi e njeriut, pyetje quiz anatomi njerëzore dhe përgjigje, muskujve njerëzore anatomi quiz, kockat e anatomisë njerëzore quiz, njeriut vogëlsira anatomi, pyetje quiz anatomi njerëzore, test anatomi njerëzore, quiz anatomi njerëzore për fëmijët, human anatomy quiz lojë, en

PLAY NOW!

LEAVE A REPLY